Gebruikservaring Prostamin Forte

Urologiespecialisten hebben een schat aan ervaring opgebouwd met het voorschrijven van Prostamin-capsules voor prostatitis. Het medicijn, dat geen bijwerkingen heeft en een hoog rendement vertoont bij gebruik als therapeutisch en profylactisch middel, is populair bij artsen en patiënten.

Tomas toont resultaat van behandeling met Prostamin capsules

Het verhaal van onze koper

De gebruikservaring wordt gedeeld door Tomasz Hanichka, een inwoner van Ostrava, Tsjechië.

"De beginnende prostatitis toonde zich op geen enkele manier, behalve een verandering in de consistentie van het ejaculaat. Het was meer dan dertig jaar geleden, na de scheiding en de overgang van handenarbeid naar kantoorwerk. Deze veranderingen veroorzaakten geen angst, ik ging tientallen jaren later, na mijn pensionering, naar de dokter.

De arts diagnosticeerde chronische prostatitis en sprak zijn vertrouwen uit in een volledig herstel van de ziekte. Ik heb echter geen merkbaar ongemak ervaren, dus ik heb niet voldoende aandacht besteed aan de voorgeschreven behandeling en aanwijzingen voor herhaalde tests.

Na ongeveer twee jaar werd de misvatting van mijn standpunt duidelijk. Ik kreeg pijn en zwaarte in het perineum. Moeite met urineren. Het werd voor mij moeilijk om eerst op een stoel met een harde zitting te zitten en daarna op gestoffeerde meubels.

Prostamin-capsules zijn verpakt in een blisterverpakking

Het bezoek aan de dokter moest worden herhaald. De arts schreef antibiotica en andere medicijnen voor en waarschuwde dat nu alle klieren zijn geïnfecteerd, medicamenteuze behandeling van prostatitis mogelijk geen 100% effect heeft. In dit geval zal ik, na de overgang van de ziekte naar het stadium van remissie, de rest van mijn leven onderhoudsmedicatie moeten nemen.

De dokter pakte een doos met pillen van de tafel en vertelde hoe hij het medicijn moest gebruiken. Dus begon ik Prostamin-capsules te nemen voor de behandeling van prostatitis. De eerste kuur duurde 60 dagen en begon na voltooiing van de antibioticabehandeling. Het was Prostamin, verzekerde de dokter mij, die ervoor zorgde dat de ziekte zich in deze periode niet opnieuw manifesteerde.

Daarna nam ik een pauze van twee weken en dronk de kruidenremedie opnieuw voor een maand, niet voor twee. Sindsdien gaat het door: ik koop twee dozen capsules, dit is maar voor een maand, ik drink ze zoals het hoort volgens de instructies, daarna neem ik een korte pauze van 15-20 dagen. En helemaal opnieuw.

Meer dan twee en een half jaar zijn verstreken sinds de laatste ontmoeting met de uroloog. Pijn in de prostaat stoort me niet, plassen is normaal. We hebben zelden telefonisch contact met de dokter. Hij roept om een test, ik ga niet: Prostamin heeft me geholpen om weer normaal te worden, maar ze zoeken niet naar goed van goed. Ik ben blij dat ik deze recensie heb geschreven, ik hoop dat iemand er iets aan heeft. "