Gebruiksaanwijzing Prostamin Forte

Capsules voor de behandeling van prostatitis, die ten minste 500 mg van de actieve ingrediënten van het kruidenpreparaat bevatten, zijn verzegeld in blisters en verpakt in een kartonnen doos. Een doos bevat 30 Prostamin-capsules.

Naast blisters zit er een gedrukte instructie voor de bereiding in de doos. De voorkant van de doos bevat informatie over de fabrikant, het logo en de volledige naam van het medicijn zijn afgedrukt, er zijn instructies voor het juiste gebruik van het kruidencomplex voor de behandeling van prostatitis en urinewegaandoeningen.

Het gebruik van Prostamin capsules in Nederland is goedgekeurd door de Rijksfarmaceutische commissie.

Indicaties en contra-indicaties

Een man met prostatitis drinkt Prostamin-capsules

De indicaties voor het gebruik van Prostamin zijn eventuele laesies van de prostaat en het urogenitale kanaal.

Het heeft geen contra-indicaties. Wees voorzichtig bij ziekten van het immuunsysteem.

Wijze van toepassing:

Behandeling van prostatitis en ziekten van het urogenitale gebied - indicaties voor het gebruik van Prostamin. Neem één capsule 's morgens en' s avonds na of tijdens de maaltijd. Drink met veel water.

Het verloop van de behandeling is anderhalf tot twee maanden. Een tweede behandelingskuur wordt drie weken na het einde van de vorige voorgeschreven. Een onbeperkt aantal kuren van het medicijn is toegestaan.

Waarschuwingen

Het nemen van kruidenmedicijnen is geen vervanging voor het eten van groenten en fruit. Voordat u met de afspraak begint, is het raadzaam om een gespecialiseerde specialist te raadplegen: de arts zal u in elk specifiek geval vertellen hoe u het medicijn moet gebruiken.

Het overschrijden van de aanbevolen dosis verhoogt de effectiviteit van het medicijn niet. Gevallen van overdosering zijn niet bekend. Toegestaan de gelijktijdige inname van vitamine-mineraalcomplexen en Prostamin-capsules.

Opslag condities

Bewaar op een koele, droge plaats, beschermd tegen direct zonlicht, niet meer dan drie jaar. Buiten bereik van kinderen bewaren. Bewaar de gestarte blisterverpakking in de koelkast. De fabricagedatum is op de doos gestempeld.